Grafik Tasarimcısı

Tam Zamanlı Galaksi Teknoloji Bilişim Sanayi A.Ş. kategori Elektrikli Ev Aletleri
  • Basin Ekspres,Mehmet akif mah.bahariye cad.1serap sok. No:105A, 340000 Haritada Görüntüle
  • Son Başvuru Tarihi : Haziran 20, 2022
İlanı Arkadaşına Gönder

İlan Detayları

• Kariyer Seviyesi Çalışan
  • Tecrübe 5 Yıl
  • Eğitim Durumu Üniversite (4 Yıllık)

İş Tanımı

Creative Cloud kullanmayi bilen’illustratör,photoshop,indesign programlarini iyi derece bilen.                  Orta düzey ingilizce bilen.                                                                                                                                       Estetik gözü yüksek.                                                                                                                                                   Ekip çalışmasına uyumlu.                                                                                                                                            Çözüm odaklı.                                                                                                                                                                   iletişim becerileri gelişmiş.                                                                                                                                       Word office kullanmayı bilen.                                                                                                                                      Grafik tasarımcısı aranmaktadır.

Gerekli Özellikler

Back to top of page