ÖZUÇAR MUTFAK EŞYALARI İNŞ. TEKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Genel

• Sektör Metal Sofra Mutfak ve Ev Gereçleri
  • İş İlanları 0
  • Görüntüleme 426
  • Kuruluş Tarihi 1988

Firma Tanımı

HİRA 1988 yılında kurulmuş, Türk paslanmaz çelik Mutfak eşyaları sektörünün köklü fir­masıdır. İlk kuruluş yıllarında çay kaşığı üreterek sektöre adım atan HİRA artan talep­lere uygun şekilde üretimini hızla geliştirdi. Bugün ise son teknoloji endüstriyel makina­lar kullanarak çatal-kaşık ve bıçak üretiminden çaydanlığa oradan da cezveden-tepsiye birçok ürünü üretim yelpazesi­ne ekledi paslanmaz çelik mut­fak eşyalarında kaliteden ödün vermeden ürün çeşitliliğini art­tırarak devam etmektedir.

HİRA kaşık çatal ve bıçak üre­tim işleminde pres işlemleri ile soğuk şekil verilerek özel fırça ve cilalar yardımı ile parlatılır. Parlatma işlemi modern, tam otomasyonlu makinalarda ya­pılır. Keskin yüzeyler ve çatal araları özel zımparalarla işle­nir. Tüm proses, her bir ürün için 23 operasyon yapılır her işlem için kalite kontrol nokta­larından geçirilerek sıfır hata ile bitirilir.

HİRA bugün ulus­lararası sektör gelişmelerini ve trendlerini yakından takip eden, zarif ve estetik tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren lider mutfak eşya üreticilerden biri hali­ne gelmiştir. Paslanmaz çelik ürünlerini, gerek yurt içinde gerekse yurt dışı pazarında ülkemizi başarıyla temsil et­mektedir.

HİRA, kalite ve tasarım odaklı çizgisini koruyan marka anla­yışıyla, kurulduğu günden bu yana ürün ve hizmet çizgisin­deki mükemmeliyetçilik anla­yışından ödün vermemektedir. Tüm tasarımlarını kendi ar-ge ekibiyle yaratırken, üretimi­ni de kendi tesislerinde ger­çekleştirmekte ve her sezon sektör trendlerini belirleyen koleksiyonlar hazırlamaktadır.

Stoklu üretim sistemine göre çalışan HİRA, ürünlerinin arz talep durumlarını göz önünde tutmakta, üretimini, marka dostlarının en çok tercih ettik­leri ürünleri her zaman bulabi­lecekleri şekilde yönetmekte ve tüketicilerinin beğenisine sunmaktadır.

Üretimde izlediği yol; Avru­pa standartlarına uygun 18cr 10ni alaşımlı paslanmaz çelik hammadde ürünün boyuna göre plakalar halinde giyotin makasta kesilerek eksantrik preste ürün formuna dönüşür. Işıl işlem uygulanarak malın işlenebilirliği arttırılır. Ürünle­rin sap, bombe desen kısımları robotlar kullanılarak el değme­den preste oluşturulur. Polisaj işlemi ve zımparalar yapılarak ultrasonik banyolarda yıkana­rak son kontrolleri yapılarak müşteriye sunulmak üzere pa­ketlenir.

Üretmeyi ve üretimde liderliği başarının temel kaynağı olarak gören HİRA, “kalite ve güven” ikilisinden hiçbir zaman ödün vermeden çalışmakta; üretim kalitesinin ve kullandığı tekno­loji gücünün dünya standart­larına uygunluğunun gururunu yaşamaktayız.

Back to top of page